achtergrondafbeelding
Zero Motorcycles SR/F

Aftellen voor Zero SR/F kan beginnen!

'De eerste in zijn soort zijn', volgens de makers

3 jan 2019, 15:24  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Suzuki SV650X Café Racer met Café Pack.

Noteer 25 februari 2019 in de agenda, want op deze dag onthult Zero Motorcycles de nieuwe Zero SR/F. Volgens de makers is het ‘de eerste in zijn soort zijn’. Dat belooft wat!

Zero SR/F

Details over de Zero SR/F zijn nog schaars. Het enige wat Zero Motorcycles kan melden is het volgende: “Gebaseerd op dertien jaar innovatie en doorzettingsvermogen, met tegenslagen en beperkingen, zal onze volgende evolutie de eerste in zijn soort zijn. Moeiteloos vermogen. Nauwkeurig instinct. Dit is de toekomst van het motorrijden.”

Volledig elektrisch

Dat is alles. Of wacht: het motormerk geeft er ook een teaser bij vrij in de vorm van een foto en video. Maar die verklappen alleen het vooraanzicht. In de video zien we ook de verlichting voor inschakelen. Een ding kunnen we zeker melden: de Zero SR/F wordt volledig elektrisch, precies zoals zijn broertjes Zero S, Zero SR, Zero DS, Zero DSR, Zero FX en Zero FXS.

Zero Motorcycles SR/F

Share Tweet Share Share E-Mail