achtergrondafbeelding

Wottan Rebbe, scrambler van 125cc

Is dit de Spaanse furie onder de vedergewichten?

10 jan 2023, 11:21  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Wottan Motor is Spaans en levert lichte scooters en motorfietsen. De jongste aanwinst is de Rebbe, een kleine scrambler die het aanzien waard is.

In de zwarte kleur met gele biesjes lijkt de Wottan Rebbe wel wat op de Husqvarna Svartpilen. Deze Spaanse scramber van 125cc oogt op de foto in elk geval lekker stoer in deze kleuren. Opvallend is ook de forse schijfrem van 300 mm in het voorwiel. En de ronde koplamp met led-verlichting is al evenzeer een geinige blikvanger.

Wottan Rebbe voor A2-rijbewijs

Met de Rebbe heeft Wottan Motor een kleine motorfiets die liefhebbers met een A2-rijbewijs op zak zal aanspreken. Ook omdat de prijs bijzonder interessant is. Hij is er vanaf 2.950 euro. Alleen zul je hem wel zelf in Spanje moeten ophalen, want Wottan is (nog) niet op de markt in Nederland.

Lichtgewicht en moderne techniek

De Wottan Rebbe weegt 155 kg. De 125cc vloeistof gekoelde krachtbron levert 13.5 pk en 11 Nm koppel bij 8.000 t.p.m. Met de tankinhoud van 14,5 liter moet je met gemak 400 km ver kunnen komen. De Rebbe heeft zes versnellingen, dus er is in alle opzichten sprake van een motorfiets die aan de huidige technische normen voldoet.

Kleurendisplay

Van deze tijd is eveneens het volledig digitale kleuren display. Het koppelen van een telefoon is mogelijk via Bluetooth. Bladeren door je telefoonboek, opnemen van een inkomend gesprek en bellen regel je met de schakelaar op de linker stuurhelft. Gespreken voeren kan uiteraard alleen met een headset in je helm.

 

 

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen