achtergrondafbeelding

Updates voor populaire Honda CRF1100L Africa Twin

Modeljaar 2022 gepresenteerd

31 aug 2021, 8:47  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Honda’s ultieme adventure-motor – de Honda CRF1100L Africa Twin – krijgt updates in 2022. Zo behoort de bagagedrager nu tot de standaarduitrusting, is het koetswerk voor zien van ‘Big Logo’-graphics en zijn de DCT-instellingen vernieuwd.

De Honda CRF1100L Africa Twin in het kort

De pijlers van het onverminderd populaire pakket blijven ongewijzigd: offroad kwaliteiten, een lichtgewicht chassis, een koppelrijk 1.084 cc-motorblok met 102 pk en 105 Nm en een compleet elektronicapakket met een Inertial Measurement Unit (IMU) om rijmodi, HSTC, bochten-ABS, Wheelie Control en Rear Lift Control te beheren met daarbovenop ook bochtendetectie op de DCT-versie. Verder krijg je standaard cruise controle, een USB-poort, een fullcolour 6,5 inch TFT-touchscreen met geïntegreerde Apple CarPlay en Bluetooth en natuurlijk het onmiskenbare design en uitstraling van de Africa Twin.

Modeljaar 2022

Voor modeljaar 2022 verfijnde Honda de instellingen van de Dual Clutch Transmission (DCT) op de CRF1100L Africa Twin voor nog soepelere bediening in eerste en tweede versnelling met als resultaat betere bruikbaarheid bij stilstaande start en bij erg lage snelheden. Verder behoort de aluminium bagagedrager nu tot de standaarduitrusting. Voor 2022 lanceert Honda het ‘Big Logo’-design samen met nieuwe kleurschema’s die voorzien zijn van volledig zwarte aluminium zijpanelen.

Kleuren

De CRF1100L Africa Twin zal te verkrijgen zijn in volgende kleurstellingen: Pearl Glare White Tricolour, Grand Prix Red en Matte Ballistic Black.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen