achtergrondafbeelding

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition, slechts 10 voor Benelux

De naam is Bond Edition, Triumph Scrambler 1200 Bond Edition.

21 mei 2020, 12:00  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Yamaha MT-09 in de kleur Ice Fluo.

Zie hier de Triumph Scrambler 1200 Bond Edition. Deze nieuwe limited edition van Triumph staat stil bij de samenwerking van het premium Britse motormerk met de komende 25e James Bond Film, No Time To Die. In de nieuwe Bond-film spelen Triumph-motoren een dynamische rol.

250 exemplaren

De Triumph Scrambler 1200 Bond Edition is de allereerste officiële motorfiets die direct gekoppeld is aan de populaire Bond-franchise. De oplage van de Scrambler 1200 Bond Edition is wereldwijd beperkt op slechts 250 exemplaren. Alle 250 exemplaren zijn uitgerust met een individueel genummerd plaquette. Zo is elk exemplaar one of a kind.

Hoeveel naar Benelux?

Er komen slechts tien exemplaren naar de Benelux. Geïnteresseerden moeten daarom niet te lang wachten met bestellen. De levering start medio juni.

Scrambler XE

De Triumph Scrambler 1200 Bond Edition is gebaseerd op de Scrambler XE. Wat aankleding betreft is de gelimiteerde motorfiets geïnspireerd op de Scrambler 1200’s die in diverse actiescènes te zien zijn in de nieuwe Bond-film No Time To Die. De Scrambler 1200 Bond Edition is afgewerkt in een Sapphire Black-lakschema, met een oversized Triumph-tankbadge en geborstelde kniebeschermers met handbeschilderde gouden lijnen.

007-opstartscherm

Andere exclusieve 007-items zijn een uitlaatnummerbord, 007-afwerking van het onderste zijpaneel van de uitlaat, een lederen zadel met geborduurd logo en een 007-opstartscherm op het TFT-display.

Zwarte details

Dit alles wordt aangevuld met diverse zwarte geanodiseerde details, zoals het achterspatbord, de handgrepen en de carterbeschermer. Andere kenmerken zijn een zwarte voorvork, motorbadges met gouden accenten, een in zwart gepoedercoate achterbrug en tandwieldeksel.

Meer kenmerken

Ook heeft de machine een hooggeplaatst voorspatbord met unieke zwart geanodiseerde afwerking, mistlampen met zwarte geanodiseerde beschermkappen, een Arrow-demper met carbon eindkappen, een gefreesd voorremreservoir, zwarte achterwielverstellers en een roestvrijstalen rooster voor de LED-koplamp.

Handover pack

Elke eigenaar ontvangt een speciaal op maat gemaakt handover pack, bestaande uit een genummerde, met de hand gesigneerde brief van Triumph CEO Nick Bloor, een prachtige Scrambler 1200 Bond Edition motorhoes en een hoogwaardige lederen rugzak.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen