achtergrondafbeelding

Triumph Rocket 3 GT Triple Black: slechts 1.000 exemplaren

Ook nieuw: de Rocket 3 R Black

10 mrt 2021, 8:13  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Yamaha MT-09 in de kleur Ice Fluo.

Triumph introduceert in een gelimiteerde oplage van slechts 1.000 exemplaren de Rocket 3 GT Triple Black. Drie keer raden welke kleur de hoofdrol speelt. Hij kost 29.000 euro en is daarmee 1.200 euro duurder dan de reguliere Triumph Rocket 3 GT. Triumph levert bij de Triple Black een echtheidscertificaat.

Triumph Rocket 3 GT Triple Black 2021

Kenmerken zijn een hoogglanzende, driekleurige gelakte brandstoftank, een voorspatbord van koolstofvezel en matzwarte afwerking van de motor en het chassis. Ook de koplampbehuizing, het uitlaatsysteem, de radiateurkappen, en de achterwielafwerking zijn zwart van kleur. Met geanodiseerd smeerwerk van het achterframe, vorkverlagers, hielbeschermers en een gepoedercoate inlaatkap is het zwarte feestje compleet. In onderstaande video alle details.

Triumph Rocket 3 R Black

Overigens is er ook een Rocket 3 R Black. Ook van die machine bouwt Triumph 1.000 stuks. Die kost 28.000 euro: 1.200 meer dan een reguliere Rocket 3 R. De nieuwe Triumph Rocket 3 R Black is het wat ruigere broertje van de twee. In dit geval heeft Triumph gekozen voor een tank in matzwart met het Triumph-beeldmerk in hoogglans zwart. De overige aankleding komt overeen met de GT-versie. Dus ook de R Black heeft een koolstofvezel voorspatbord. In onderstaande video alle details.

Benieuwd naar de rij-eigenschappen van de Rocket 3 R en Rocket 3 GT? Check dan onze uitgebreide review.

Foto’s Triumph Rocket 3 GT Triple Black

Foto’s Triumph Rocket 3 R Black

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen