achtergrondafbeelding

221 Special Edition-versies van stoere Triumph Rocket 3

Eerbetoon aan imposant koppel

10 nov 2021, 14:54  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Yamaha MT-09 in de kleur Ice Fluo.

Triumph introduceert een heuse 221 Special Edition van zowel de Rocket 3 R als de Rocket 3 GT. Beide modellen zijn slechts een jaar leverbaar. De versies zijn ontwikkeld ter ere van hun toonaangevende prestaties en het imposante koppel van 221 Newtonmeter.

Laat de getallen spreken

Een kenmerk van de Triumph Rocket 3 R en Rocket 3 GT 221 Special Edition is de speciale lak met opvallende graphics. Op de flank van de tank staat het getal ‘221’, een verwijzing naar het koppel van de 2,5-liter driecilinder benzinemotor. Bovendop de tank voegt Triumph een toffe sticker toe waarop alle specificaties van de machines zijn af te lezen, zoals de cilinderinhoud, het piekvermogen en de boring en slag van de krachtbron.

Red Hopper en Sapphire black

De brandstoftank en het voorspatbord zijn verder afgewerkt in de opvallende kleur Red Hopper. De spatbordvleugels, koplampbehuizing, het flyscreen, de zijpanelen en de kuipafwerking werkt Triumph in de kleur Sapphire Black af.

Stevig prijskaartje

De Triumph Rocket 3 is een beest van een machine. Zo sprint het model in slechts 2,89 seconden van 0 naar 100 km/u. Prijzen hebben we ook. De Triumph Rocket 3 R 221 Special Edition kost in Nederland minimaal 28.200 euro. Voor de Triumph Rocket 3 GT 221 Special Edition ben je 29.200 euro kwijt.

Interesse in een uitgebreide review? Check dan onze Triumph Rocket 3 R versus Rocket 3 GT-test.

Triumph Rocket 3 GT 221 Edition | Features & Benefits

Trimph Rocket 3 R 221 Edition | Features & Benefits

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen