achtergrondafbeelding
Triumph Preview Event 2018

Alle Triumph 2019-modellen staan binnenkort in Hilversum

Triumph Preview Event 2018 gratis te bezoeken

14 nov 2018, 7:45  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Op zaterdag 8 december 2018 presenteert Triumph haar nieuwe 2019-modellen tijdens het Triumph Preview Event in Beeld & Geluid in Hilversum. De toegang is gratis!

Bij de dealer

Het Britse motormerk geeft fans de mogelijkheid om gratis de nieuwste 2019-modellen te aanschouwen. Je hoeft dus niet te wachten op de Motorbeurs Utrecht. In Hilversum kun je ze al uitgebreid komen bekijken alvorens ze enige maanden later bij de dealer komen te staan.

Dit staat er

Wat is er te zien? Denk aan de nieuwe Street Twin, Street Scrambler, T120 Ace, T120 Diamond en de Scrambler 1200. Ook heeft Triumph nog wat verassingen in petto. Alleen zij die komen kijken krijgen te weten wat.

Triumph Preview Event 2018

Beeld & Geluid

Vanwege het enorme succes uit voorgaande jaren heeft Triumph besloten het succesvolle concept van de Preview Evenementen te continueren en dit jaar te kiezen voor de multimediale omgeving van Beeld & Geluid in Hilversum. Geïnteresseerde motorrijders zijn van harte welkom tijdens het Triumph Preview Evenement in Hilversum op zaterdag 8 december tussen 10:00 en 17:00.

Voorregistratie verplicht

Houd de website en de Facebookpagina van Triumph Motorcycles in de gaten om je aan te melden. Toegang is gratis, maar voorregistratie is verplicht, evenals het bezit van een motorrijbewijs.

Share Tweet Share Share E-Mail