achtergrondafbeelding

Triumph introduceert nieuwe ‘My Triumph’-app

Leuke functie: routes vastleggen en delen met vrienden

17 dec 2019, 9:51  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Triumph-bezitters opgelet: Triumph Motorcycles introduceert een nieuwe ‘My Triumph’-app voor Android en iOS. Met deze app is diverse informatie over je motorfiets in te zien.

My Triumph’-app

De nieuwe ‘My Triumph’-app is sinds 16 december gratis te downloaden voor Android- en iOS-smartphones. Met de app kun je routes vastleggen en aan het einde van de rit een samenvatting opvragen. Deze route kun je vervolgens delen met vrienden. Best leuk. Daarnaast maakt de app live-navigatie mogelijk, gebouwd in samenwerking met Google, op het TFT-scherm via het My Triumph Connectivity system.

Belangrijke informatie

De app bewaakt ook de status van je Triumph en geeft belangrijke informatie weer, zoals: kilometerteller, het gemiddelde brandstofverbruik en de tijd/afstand tot onderhoud. Ook deze informatie is mogelijk gemaakt via het nieuwe My Triumph Connectivity system. Je leest het al: het nieuwe My Triumph Connectivity system wordt vaak genoemd. Dit systeem is beschikbaar voor de Scrambler 1200 XC, Scrambler 1200 XE, Rocket 3 R en Rocket 3 GT. Voor oudere Triumph-modellen is dit systeem helaas niet mogelijk.

My Triumph Connectivity System

Het nieuwe My Triumph Connectivity System biedt een geïntegreerd ‘GoPro’-bedieningssysteem, een ‘turn-by-turn’ navigatiesysteem gebouwd in samenwerking met Google, muziek- en telefoonbediening. Sinds 16 december kunnen klanten de Triumph-dealer bezoeken om het My Triumph Connectivity System aan te schaffen en te laten monteren voor hun Scrambler 1200 of Rocket 3. De prijs van de module is 225 euro, exclusief installatiekosten. De installatie duurt 60 minuten en omvat montage en het uploaden van de software.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen