achtergrondafbeelding

Tip: bezoek het Benelli-museum in 360 graden!

Live vanuit de woonkamer

9 feb 2021, 13:43  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Yamaha MT-09 in de kleur Ice Fluo.

Je realiseert het misschien niet, maar motormerk Benelli bestaat eigenlijk al 110 jaar als je kijkt naar de datum van oprichting en het Benelli van nu. Om die mijlpaal te vieren heeft Benelli het Officine Benelli Museum in Pesaro compleet in beeld gebracht, zodat jij live vanuit het huiskamer het museum kan bezoeken in 360 graden.

Computer of tablet

Het enige wat je nodig hebt is een computer of een tablet en de virtuele rondleiding in het Benelli-museum kan starten. Je wandelt door in totaal vijf zalen vol met motorfietsen. In totaal kun je er zo’n 200 bekijken, in hoge resolutie. Dus het loont om bij elke motorfiets even stil te staan.

Leuke interviews!

Als leuke extra kun je video-interviews met de beheerders van het Officine Benelli Museum in Pesaro bekijken. Zo kom je ook nog wat meer te weten over de geschiedenis van Benelli en over bepaalde motorfietsen. Kortom: de moeite waard!

Start hier je rondleiding!

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen