achtergrondafbeelding
Suzuki RM-Z250

Suzuki RM-Z250 onder het mes

In februari 2019 op de Nederlandse markt

1 aug 2018, 10:51  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Suzuki Motoren heeft de RM-Z250 crossmotor op diverse punten aangepast. De compacte crosser heeft een geheel nieuw lichtgewicht frame en een motor met meer power. De nieuwe Suzuki RM-Z250 crossmotor komt in februari 2019 op de Nederlandse markt.

Betere demping

Het frame en de swingarm van de Suzuki RM-Z250 zijn volledig nieuw. De voorvork heeft volgens Suzuki betere demping en ook de voorvering en achtervering zijn verder verbeterd. Een andere noviteit is het aluminium Renthal Fatbar-stuur. Om het af te maken installeert Suzuki een grotere remschijf vóór.

249 cc motorblok

De power dan. Suzuki installeert een vernieuwde 4-takt motor met een inhoud van 249 cc. Exacte specificaties noemt Suzuki niet, behalve dat de krachtbron meer vermogen en koppel biedt. De overbrengingsverhoudingen van de transmissie zijn aangepast en ook het traction management werd opgepoetst. Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) kreeg een update en tot slot zijn de structuur en het binnenwerk van de uitlaatdemper vernieuwd. Prijzen maakt Suzuki nog vóór februari 2019 bekend.

Share Tweet Share Share E-Mail