achtergrondafbeelding

Suzuki GSX-S750A MotoGP Edition met looks van racer

Vóór 20 juni kopen = VIP-ticket voor TT Assen

3 mei 2019, 15:21  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Er is een speciale editie van de naked bike Suzuki GSX-S750A: de MotoGP Edition in dezelfde kleuren als de MotoGP-machine van coureur Álex Rins.

De Suzuki GSX-S750A MotoGP Edition is de nieuwe topuitvoering. Hij is er in twee versies. De standaardversie beschikt over een maximumvermogen van 84 kW (114 pk) bij 10.500 toeren. Daarnaast is er een geknepen variant met 35 kW (48 pk) en dan mag je er met  een A2-rijbewijs op rijden.

Als VIPS met zijn tweeën naar de MotoGP

Wie tot en met 20 juni een Suzuki GSX-S750A MotoGP Edition koopt, krijgt een VIP-arrangement voor twee personen voor de MotoGP-race op 30 juni op het TT-circuit in Assen. Elke koper krijgt een exclusieve blik achter de schermen bij Team SUZUKI ECSTAR en kan Álex Rins en Joan Mir in actie zien vanuit Suzuki VIP-box op Assen.

Behoorlijk compleet

Standaard is elke GSX-S750A rijk uitgerust. Zo beschikt de motorfiets over een  LCD-dashboard, een upside down-voorvork van Kayaba, waarvan de veervoorspanning instelbaar is, en Nissin-vierzuigerremklauwen vóór. De GSX-S750A heeft ook geavanceerde assistentiesystemen, waaronder tractiecontrole met drie instellingen, ABS, Easy Start System en Low RPM Assist.

Extra: Street Xtreme-pakket

Om de MotoGP Edition helemaal af te maken, is hij uit te rusten met het Street Xtreme-pakket, dat bestaat uit een geweldig klinkende Yoshimura EEC-uitlaat van koolstofvezel, een korte kentekenplaathouder, LED-richtingaanwijzers en een frame slider set. Los zijn deze onderdelen te bestellen voor een prijs van € 1.339,-, maar in het Street Xtreme-pakket kosten ze in totaal € 999,-. Ook is er een speciale bijpassende helm in de kleuren van Team SUZUKI ECSTAR leverbaar. Deze is verkrijgbaar via de Suzuki-dealer.

Zelfde prijs als gewone Suzuki GSX-S750A

De Suzuki GSX-S750A MotoGP Edition is per direct leverbaar voor dezelfde prijs als de standaard GSX-S750A: € 9.099,-. Deze prijs geldt zowel voor de standaardversie als de 35 kW-variant.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen