achtergrondafbeelding

Stunt met Honda Fireblade

Tijdelijk 3.500 euro korting op superbike

21 mei 2019, 13:16  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Honda pakt in mei en juni uit met voordeelacties op diverse modellen, waaronder de Goldwing, Fireblade en de Africa Twin. De ultrasportieve ‘Blade’ met circuittechnologie is door een korting van 3.500 euro heel erg aantrekkelijk.

De Honda Fireblade is een supersporter van het zuiverste water. Hij is licht, compact en wendbaar. Het is niet de allerkrachtigste duizend cc, maar wel een van de meest uitgebalanceerde. Een superbike die een lekker stijf frame koppelt aan bruikbaar vermogen van 141 kW (192 pk). We hebben hem gereden op het TT Circuit in Assen. Het is een fijn sturende machine, waar je je ook op thuis voelt als je een wat minder sportief getalenteerde rijder bent.

Fireblade vanaf € 19.358

Honda geeft in mei en juni (2019) tijdelijke 3.500 euro korting op de CBR1000RR Fireblade en de CBR1000RR Fireblade SP. De laatste heeft hoogwaardige semi-actieve vering en demping van Öhlins, een brandstoftank van titanium, ingebouwde Wheelie Control en Rear Lift Control. Deze machine is eigenlijk klaar voor het circuit. De instap-Fireblade is er door de korting vanaf € 19.358,- en de SP vanaf € 24.758,-.

Extra inruilpremie voor Honda Goldwing

Voor de ultieme toermotor Honda Goldwing geldt tijdelijk een inruilpremie van 1.250 euro. De zescilinder van 1.800 cc heeft een automatische transmissie met dubbele koppeling, 4 rijmodi en talrijke systemen die het rijden comfortabel maken. De inruilpremie geldt voor je huidige motor en is alleen van toepassing op een nieuwe Gold Wing Touring (in het zwart) of een Touring Deluxe (in het rood).

Ook acties voor Honda CB1000R en Africa Twin

Toch liever een naked sportmotor die het verschil maakt? Op de compacte en gespierde CB1000R en CB1000R+ krijg je momenteel een gratis Akrapovic uitlaatdemper. De  Honda Africa Twin, met 3 rij-modi, optionele DCT automaat en een extra G-modus voor offroad-gebruik heeft tijdelijk een korting van 900 euro. Die geldt ook voor de Africa Twin Adventure Sports met zijn extra grote benzinetank en langere veerwegen.

 

Share Tweet Share Share E-Mail