achtergrondafbeelding

Segway presenteert Apex Electric Sportbike Concept

Segway presenteert ook eScooter en eMoped

18 dec 2019, 16:19  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Segway ken je vast en zeker van de zelfbalancerende tweewielers of elektrische stepjes. In Beijing laat Segway zich samen met moederbedrijf Ninebot van een andere kant zien. Dit is de Segway Apex Electric Sportbike Concept: een elektrische motorfiets!

200+ km/u

De details over deze Segway Apex Electric Sportbike Concept zijn nog heel schaars. Hij zou meer dan 200 km/u moeten halen. De sprint van 0 naar 96 km/u duurt slechts 2,9 seconden. Over de actieradius is nog niets bekend. Let wel: op dit moment bestaan er nog geen productieplannen voor deze elektrische superbike. Segway kijkt wel serieus naar uitbreiding van het portfolio.

Segway eScooter

Segway heeft ook een elektrische scooter gepresenteerd: de eScooter. Die gaat wel in productie. Van die Ninebot eScooter komen vijf verschillende modellen, allemaal met een ander performanceniveau. Het basismodel haalt 50 km/u terwijl het topmodel 100 km/u moet kunnen halen. De actieradius komt naar verwachting uit op 60 kilometer met normale batterij. Met zogeheten dual-battery is dat zelfs 200 kilometer!

Segway eMoped

Ninebot heeft daarnaast ook eMopeds gepresenteerd, te krijgen met een range van 45, 60 of 75 kilometer.

 

Share Tweet Share Share E-Mail