achtergrondafbeelding

Open huis bij Harley-Davidson

Feestelijk weekend bij alle H-D dealers 23 en 24 maart 2019

15 mrt 2019, 12:25  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Harley-Davidson dealers in de Benelux houden op 23 en 24 maart het Spring Open House weekend met entertainment en uiteraard met de nieuwste modellen.

 

Check van kleding en eigen Harley-Davidson

Met het nieuwe seizoen voor de deur is het belangrijk om te checken of  motorkleding en Harley-Davidson helemaal up-to-date zijn. Daarom bieden de dealers in de periode rond het Open House weekend twee programma’s aan: Check your Bike – It’s More Than an Oil Change, en Check your Riding Gear. Het eerste is erop gericht de Harley-Davidson van de rijder in optimale staat te hebben voor het nieuwe seizoen. Het tweede zorgt ervoor dat ook de rijder strak in het pak zit met CE-gecertificeerde jassen, regenkleding, beschermende jeans en nog veel meer.

Touring: Apple CarPlay

Tijdens het Open House weekend is het gloednieuwe BOOM! Box™ GTS Infotainment systeem te beleven. Het systeem heeft een interface voor koppeling van mobiele apparaten en tablets. Ook biedt het talloze speciaal voor de motor ontwikkelde features, plus Apple CarPlay.

Harley-Davidson FXDR 114

Een andere eye-catcher tijdens het Open House weekend is de nieuwe Harley-Davidson FXDR 114. Een power cruiser met het rauwe vermogen van de Milwaukee-Eight® 114 motor en met royaal gebruik van aluminium en composiet onderdelen.

 

Share Tweet Share Share E-Mail