achtergrondafbeelding
Honda Rebel MY17

Onthulling Honda CMX500 Rebel customs nabij!

Onthulling op 2 november 2018 tijdens Bigtwin Bikeshow in Houten

31 okt 2018, 12:44  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Honda presenteert vrijdagmiddag 2 november 2018 op de Bigtwin Bikeshow in Houten (rond 14:00 uur) twee custom exemplaren van de Honda CMX500 Rebel. De twee motorfietsen zijn ontwikkeld door de winnaars van de Rebel Dreams-campagne.

Custom competitie

Hold the phone: de Rebel Dreams-campagne? Jazeker! De Honda CMX500 Rebel custom competitie is een wedstrijd tussen een Belgisch en een Nederlandse ombouwteam. Beide teams hebben een gloednieuwe Rebel-motor en een ombouwbudget van Honda ter beschikking gesteld gekregen om er een unieke motorfiets van te maken.

Rebel for Bike Shed

Houten

De onthulling van deze complete custom bikes vindt plaats op de Bigtwin Bikeshow in Houten, rond de klok van 14:00 uur op vrijdagmiddag 2 november. Hier kan het grote publiek stemmen om zo een winnaar te bepalen. Wie wint, mag zijn eigen custom Rebel als prijs mee naar huis nemen! De andere custom Rebel wordt door Honda geschonken aan de organisatie van ‘De Warmste Week’ in België, die de motor zal veilen voor het goede doel.

Rebel for Bike Shed

Mooie prijzen

Het publiek dat zijn stem komt uitbrengen, maakt kans op mooie prijzen. Zo valt er een maand lang Rebel rijden te winnen. Online een stem uitbrengen kan ook op de Facebookpagina van Honda Benelux. De stembussen openen vanaf vrijdagmiddag.

Bobber

De Honda CMX500 Rebel beschikt over een 500 cc grote parallel tweecilinder en is geschikt voor A2-rijbewijshouders. Het nieuwe stalen buizenframe geeft de Rebel een echte ‘Bobber’ uitstraling.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen