achtergrondafbeelding
Suzuki GSX-R750 - MotorRAI in Miniatuur

MotorRAI in Miniatuur: Suzuki GSX-R750, schaal 1:12, van Maisto

Bescheiden maar keurig miniatuur

4 aug 2019, 8:45  •  Nieuws
Door Paul Spek.

We gaan bij MotorRAI in Miniatuur van het ene uiterste naar het andere. Na de grote Ducati van Pocher van vorige week nu weer een bescheiden miniatuur. Voor minder dan vijftien euro koop je deze keurige Suzuki GSX-R750 in schaal 1:12 van Maisto.

Kwaliteitsverschil

Natuurlijk zie je het kwaliteitsverschil met het bijzondere model van vorige week. Deze Suzuki GSX-R750 van Maisto is niet alleen een stuk kleiner, schaal 1 op 12 betekent een lengte van ongeveer 16 centimeter, maar ook véél goedkoper om aan te schaffen. Op internet zie je prijzen van onder de vijftien euro – maar dat is exclusief verzendkosten natuurlijk. En Maisto heeft de Suzuki al helemaal voor je gebouwd, dus je kunt hem zó op de plank te pronken zetten.

“Maisto heeft de Suzuki al helemaal voor je gebouwd, dus je kunt hem zó op de plank te pronken zetten”

Suzuki GSX-R750 - MotorRAI in Miniatuur

Alle waar naar zijn geld

De Maisto-motor is voorzien van een sturende voorvork, een verende achtervork en een standaard. Aangezien Maisto een grote (speelgoed)producent is, is de kwaliteit bekend: netjes afgewerkt, redelijk gedetailleerd en best wel kleurrijk. Maar alle waar naar zijn geld natuurlijk: de zogenaamd metalen onderdelen ogen gewoon als plastic. Je kunt hem onmogelijk vergelijken met een bouwdoos als de Ducati van Pocher. Maar toch: een mooi miniatuur voor de liefhebber.

“Alle waar naar zijn geld natuurlijk, maar toch is dit een mooi miniatuur voor de liefhebber”

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen