achtergrondafbeelding
Moto Guzzi V7 III Limited

Exclusieve Moto Guzzi V7 III Limited Edition

Met een oplage van 500 exemplaren moet je er wel snel bij zijn

28 jun 2018, 9:43  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

De Moto Guzzi V7 III Limited is gebaseerd op de V7 Cruiser, met een stevige knipoog naar de “Seven-Fifty” retrobike. De motor zal in zéér beperkte oplage geproduceerd worden om exclusiviteit te garanderen.

Prachtige contrasten

De grote verchroomde tank – met “Eagle” embleem – en de verchroomde spiegels vallen behoorlijk op. Vooral omdat de rest van de Moto Guzzi V7 III Limited vooral contrasterend zwart is. Over de tank loopt een mooie lederen band. Verder zijn de spatborden en de zijkappen gemaakt van carbon. Het zadel is een geribbelde old school buddy seat.

Ronde teller

Boven de klassiek ogende ronde koplamp is een teller gemonteerd die zowel analoge als digitale informatie weergeeft.

Moto Guzzi V7 III Limited

Dwarse krachtbron

Kloppend hart van de V7 III Limited is een dwarsgeplaatste V-Twin 744 cc motorblok met daaraan een zesversnellingsbak. Die produceert 50 pk en heeft een koppel van 60 Nm. De V7 III Limited heeft een 18 inch voorwiel, een telescopische voorvork en een 17 inch achterwiel met traditionele vering/schokdempers links en rechts.

Moto Guzzi V7 III Limited

De Moto Guzzi V7 III Limited is verkrijgbaar in één enkele kleurstelling en er worden er slechts 500 van geproduceerd. Echt een zeer beperkt aantal als je bedenkt dat dit wereldwijd is. De exclusieve Italiaan staat voor 11.645 euro klaar bij de officiële Moto Guzzi-dealers.

Lees ook Italiaanse prijspakkers rond tien mille!

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen