achtergrondafbeelding
Moto Guzzi V85 TT

Moto Guzzi maakt vanafprijs V85 TT bekend!

Opvallend vormgegeven allroad heeft een prijskaartje

7 jan 2019, 15:00  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Suzuki SV650X Café Racer met Café Pack.

Moto Guzzi maakt de vanafprijs van de nieuwe V85 TT bekend. Bestellen kan per direct bij de Moto Guzzi-dealers, maar pas vanaf februari 2019 staat de nieuwe opvallend vormgegeven allroad bij de officiële dealers.

Vanafprijs Moto Guzzi V85 TT

De Moto Guzzi V85 TT is te bestellen voor 13.695 euro, inclusief 21% BTW en 2 jaar gratis Road Assistance (vanaf 750cc), inclusief rijklaarmaak-kentekenkosten. Volgens Moto Guzzi is de V85 TT ideaal voor mensen die naast toeren zo nu en dan ook eens de ongebaande paden willen opzoeken.

Moto Guzzi V85 TT

Krachtbron

De tweewieler heeft een volledig nieuw frame met stalen buizen. De verankering van het motorblok is benut om een stevige structuur te vormen. De monoshock is direct aan het chassis bevestigd, rechts aan de dwarsdraagarm, zodat de hydraulische instellingen en veervoorspanning gemakkelijk kunnen worden aangepast. De V85 TT beschikt over een 853 cc grote luchtgekoelde 90o V-twin met twee kleppen per cilinder. Deze nieuwe ‘acht-en-een-half’ van Moto Guzzi levert 80 pk en 80 Nm koppel, waarvan 90% al beschikbaar is vanaf 3.750 toeren per minuut.

Drie rijstanden en cardanaandrijving

De V85 TT heeft drie verschillende rijstanden: Road, Rain en Offroad. Elke modus heeft invloed op het motormanagement, het ABS en de MGCT tractiecontrole. En je ziet het al: geen ketting maar onderhoudsvrije cardanaandrijving.

Moto Guzzi V85 TT

Share Tweet Share Share E-Mail