achtergrondafbeelding
Kawasaki Ninja H2 Carbon 2019

Krachtpatser: de Kawasaki Ninja H2 voor 2019

Maar liefst 231 pk sterk, 31 meer dan voorheen!

10 aug 2018, 17:10  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

De enige straatlegale Supercharged Hypersport machine op de markt? Dan heb je het natuurlijk over de Kawasaki Ninja H2. Voor 2019 heeft Kawasaki een reeks aanpassingen in petto.

231 pk!

Het motorvermogen van de 2019 Kawasaki Ninja H2 stijgt bijvoorbeeld van 200 pk naar maar liefst 231 pk. Kawasaki heeft voor het realiseren van dit hogere motorvermogen diverse onderdelen overgenomen van de succesvolle Ninja H2 SX Sport Tourer, waaronder het inlaattraject en de ECU. De forse vermogenstoename is bereikt zonder een hoger brandstofverbruik te moeten noteren.

TFT-display

Ook nieuw zijn de Bridgestone RS11-banden en een TFT-display met Bluetooth-connectiviteit. Dankzij dit display is het mogelijk om via een smartphone de motor te linken aan de nieuwe Kawasaki Rideology-app. Eenmaal gekoppeld, kan de smartphone informatie tonen over het brandstofniveau, de accuconditie en aankomende onderhoudswerkzaamheden.

Brembo Stylema-remmen

Verder installeert Kawasaki Brembo Stylema-remmen. De nieuwe remklauwen bieden een verbeterde koeling van de remblokken voor een meer direct en beter voorspelbaar remgevoel. Er zijn ook verschillende visuele updates, waaronder een nieuw Supercharged logo en een unieke zelfherstellende laklaag. Deze laklaag is door Kawasaki volledig in eigen huis ontwikkeld.

Kawasaki Ninja H2 Carbon 2019

Ninja H2 Carbon-uitvoering

Kawasaki levert verder een Ninja H2 Carbon-uitvoering. Deze heeft een ultrasterke lichtgewicht carbon topkuip, speciaal mat lakwerk en een hoogwaardige Öhlins achterschokdemper. Kawasaki presenteert de 2019 Ninja H2 en Ninja H2 Carbon dit jaar op diverse internationale Motor Shows.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen