achtergrondafbeelding

Kawasaki Z900 SE neemt scepter over

2022 model vanaf december bij dealers

16 sep 2021, 16:14  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

De Kawasaki Z900 SE is een rijk uitgeruste versie van de succesvolle Z900 met hoogwaardige Brembo remmen, een Öhlins achterschokdemper en oogverblindende kleurstellingen.

De Z900 SE (Special Edition) zet het succes van de bestverkochte Europese naked bike Z900 voort en tilt het beste totaalpakket in de naked bike klasse naar een hoger niveau met hoogwaardige rem- en veringcomponenten en een unieke kleurstelling.

Kawasaki Z900 SE met krachtig blok

Gebleven zijn het 948cc vier-in-lijn motorblok met 92,2 kW (125 pk) en het speciaal getunede inlaatgeluid. Dit wordt aangevuld met een zeer complete standaarduitrusting bestaande uit Traction Control (KTRC), geïntegreerde rijmodi, ABS, TFT-kleurendisplay en Bluetooth smartphone connectiviteit.

Brembo remmen en Öhlins schokdemper

Voor heeft de SE radiaal gemonteerde Brembo M4.32 remklauwen, met 300 mm remschijven en staalomvlochten remleidingen. Deze nieuwe componenten zorgen voor betere remprestaties, meer precisie en meer controle. De drang naar perfectie gaat verder in de vering. Aan de achterzijde is nu een Öhlins S46 schokdemper gemonteerd met een afzonderlijke veervoorspanningsregelaar. Met de gemakkelijk te bereiken stelknop kan de schokdemper snel en eenvoudig versteld worden.

Unieke kleurstelling voor Kawasaki Z900 SE

Last but not least krijgt de Special Edition een unieke kleurstelling, met een belly pan in kleur en een goudkleurige voorvork. Samen met het uitgesproken Sugomi design en Trellis frame is de Z900 een naked die in het oog springt. De Z900 SE vanaf eind december bij de Kawasaki dealers. Prijzen worden later bekend gemaakt.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen