achtergrondafbeelding
Kawasaki Z900 Barracuda

Kawasaki Z900 by Barracuda: De ultieme Z!

De Z900 aangekleed met hoogwaardige Barracuda Luxury componenten

6 feb 2019, 7:15  •  Nieuws
Kris Spithout Door Kris Spithout. De motorolie stroomt deze "Greasemonkey" letterlijk door de aderen. Gek van motoren en liefhebber van het zwaardere Amerikaanse werk.

De Kawasaki Z900, sinds zijn lancering in 2017 een toonaangevende speler in zijn klasse. De Z900 combineert de handling van een 800 cc machine met de brute power van een 1000 cc machine en dat zonder enige concessies. De Z900 wordt gezien als de ultieme Naked. Dat is ook de reden dat accessoireproducent Barracuda een speciaal pakket voor de populaire Naked heeft samengesteld.

By Barracuda

De Kawasaki Z900 by Barracuda is aangekleed met diverse hoogwaardige Barracuda Luxury-componenten. De Barracuda-touch zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak. De instelbare koppelings- en remhendel zijn naar ieders individuele wens af te stellen. Zo heeft de rijder betere controle over de motor. Valbeugels en inklapbare hendels zorgen ervoor dat eventuele schade bij een valpartij binnen de perken blijft. De paddock bobbins zijn handig bij onderhoud van onder andere de ketting. De Skin Z spiegels geven de Naked een agressief uiterlijk en bieden goed zicht op alles wat van achter komt.

Nog meer Z

De Kawasaki Z900 by Barracuda ziet er niet alleen maar stoer uit. Want wie kiest voor het Barracuda accessoirepakket, krijgt naast meer veiligheid en functionaliteit ook een meerwaarde. Het Barracuda Z900 accessoirepakket is alleen verkrijgbaar bij aanschaf van een nieuwe Z900 via de Kawasaki-dealers en tegen een meerprijs van 699 euro. Normaal kost het pakket 1150 euro. Dat scheelt dus 30 procent. Het genoemde bedrag is overigens inclusief de montage van alle Barracuda-onderdelen.

Het Barracuda Luxury pakket bestaat uit:

  • Spiegels SKIN-Z
  • Rem- en koppelingshendel
  • Mini X-LED knipperlichten
  • Valdoppen met inserts
  • Handvatten
  • Stuureinden
  • Mini kentekenplaathouder
  • Paddock bobbins met zwarte inserts

Prijs Kawasaki Z900: vanaf 9.999 euro

Prijs Kawasaki Z900 Barracuda pakket699 euro

Meer informatie: www.barracudamoto.nl/kawasaki-z900-by-barracuda-pakket

Lees ook: Performancepakket voor kawasaki z900 nu extra scherp geprijsd.

Share Tweet Share Share E-Mail