achtergrondafbeelding
Kawasaki Vulcan S 2019

Kawasaki lanceert 2019 kleuren voor Vulcan S

Kawasaki Vulcan S verkrijgbaar in drie prachtige kleurstellingen

12 sep 2018, 17:57  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

De Kawasaki Vulcan S scoort goed in het Cruiser-segment. Door zijn unieke ERGO-FIT systeem en goede rijeigenschappen is de Vulcan S een echte Japanse topper.

Kawasaki Vulcan S

Mede dankzij het ERGO-FIT programma is de Kawasaki Vulcan S direct vanaf de introductie populair bij een breed publiek. Ook staat de Vulcan S bekend om zijn goede rijeigenschappen en is hij voorzien van een moderne en krachtige parallel-twin.

Nieuwe kleurstellingen

Voor 2019 zal de Vulcan S in drie uitvoeringen beschikbaar zijn. Behalve de standaard Vulcan S in de kleurstelling Metallic Flat Spark Black introduceert Kawasaki ook de Vulcan S SE, die verkrijgbaar is in Metallic Matte Covert Green lakwerk met donkere accenten en een fraaie wheelstriping. Bovenaan de ladder de Vulcan S CAFE. Deze heeft behalve de schitterende kleurstelling Candy Steel Furnace Orange, met oranje accenten, ook een café-style windscherm.

ERGO-FIT

Alle 2019 Vulcan S modellen zijn dankzij het unieke ERGO-FIT systeem aan te passen aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder, hoe lang je ook bent. Zo zijn er “Reduced Reach” en “Extended Reach” zadels alsmede trekstangen verkrijgbaar. Ook kunnen de voetsteunen in drie standen worden versteld. De Kawasaki-dealer vertelt je graag meer over de mogelijkheden.

Prijzen

De Vulcan S is verkrijgbaar vanaf 9.049 euro en staat vanaf september bij de Nederlandse Kawasaki-dealers. De Vulcan S is ook geschikt voor het A2-rijbewijs.

Share Tweet Share Share E-Mail