achtergrondafbeelding

Honda kleurt 2022 in

Wat is nieuw voor de Rebel en de Gold Wing?

17 nov 2021, 12:07  •  Nieuws  •  Door De Redactie

Honda trekt voor 2022 een aantal vaten met nieuwe lakkleuren open voor de CMX500 en CMX1100 Rebel en voor de GL 1800 Gold Wing en Gold Wing Tour.

Honda CMX500 Rebel 2022

De Honda CMX500 Rebel, de compacte cruiser voor A2-rijbewijs met een paralleltwin motor verschijnt voor modeljaar 2022 in een frisse nieuwe kleurstelling Pearl Organic Green. De standaarduitrusting bestaat uit een assist-/slipperkoppeling, LED-verlichting en een versnellingsindicator. Honda brengt ook de Rebel S-versie op de markt met fabrieksaccessoires zoals een koplampkuip, zadelbekleding met diamantpatroon en zwarte voorvorkkappen en beschermrubbers. Andere kleuropties zijn Mat Jeans Blue Metallic, Graphite Black en Mat Axis Grey Metallic.

Honda CMX1100 Rebel 2022

De Honda CMX1100 Rebel krijgt door de nieuwe kleurstelling Pearl Stallion Brown voor modeljaar 2022 nog meer aantrekkingskracht. De 1.084 cc grote paralleltwin levert een serieus vermogen en jaagt een vette soundtrack door de uitlaat. Met het Honda Selectable Torque Control, Wheelie Control, Cruise Control en drie rijmodi bestuurd door het Throttle By Wire-systeem is de grote Rebel bovendien voorzien van een aanzienlijk elektronicapakket.

 

Honda Gold Wing 2022

De Gold Wing, Honda’s touring-vlaggenschip, staat voor het summum van comfort en luxe met een fluweelzacht lopende zescilinder boxermotor. En met geavanceerde technologie zoals een 7-duims TFT-display, gyrokompas-navigatie, Apple CarPlay™, Android Auto™, een elektrisch windscherm, bediening met smart key, vier rijmodi en Hill Start Assist. In 2022 zal het model enkel te verkrijgen zijn met automatische DCT (Dual Clutch Transmission) met zeven versnellingen en in één nieuwe en eigentijdse kleurstelling: Mat Jeans Blue Metallic.

Honda Gold Wing Tour 2022

De Honda Gold Wing Tour is in 2022 leverbaar in twee nieuwe kleurstellingen. De versie met voetgeschakelde versnellingsbak is er dan in Gunmetal Black Metallic met zwart blok. De versie met DCT met zeven versnellingen zijn daarnaast nog te verkrijgen in de kleuren Glint Wave Blue Metallic en Pearl Glare White.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen