achtergrondafbeelding
Honda CB Day 2019

Honda CB Day: 7 juli 2019 in de haven van Antwerpen

Ook voor 'vreemde' merken gratis toegankelijk

23 mei 2019, 15:21  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Honda Motorcycle Benelux organiseert op zondag 7 juli 2019 voor de tweede keer de Honda CB Day. De Honda CB Day is een gratis motorfietsenfestival. Toegang is gratis, ook voor motorrijders die geen Honda-motorfiets bezitten.

Fotopunt

Daarnaast belooft Honda Motorcycle Benelux dat de Honda CB Day ook voor de niet-rijders aantrekkelijk is dankzij verschillende activiteiten. Wat mag je verwachten? Voor de motorrijders staat er een heuse haventour op de planning, met een uniek fotopunt. Testrijden op diverse Honda-modellen is ook mogelijk. Voor alle motorrijders is er een speciale parking voorzien. Mensen die met hun Honda komen, krijgen nog een leuke extra.

Dit is er geregeld

Ook heeft Honda Motorcycle Benelux zaken als foodtrucks, live muziek, een barbershop, een photobooth, een springkasteel en een expositie van exclusieve CB modellen geregeld. Niet te vergeten: de MotoGP én WSBK Race is op een groot scherm te bekijken.

Openingstijden

De Honda CB Day is geopend van 10:00 tot 18:00 uur en vindt plaats op het Zaha Hadidplein in Antwerpen, een toffe industriële locatie.

Honda CB Day 2019

Share Tweet Share Share E-Mail