achtergrondafbeelding

Harley-Davidson komt binnenkort met een nieuw model!

Nog dit jaar op de markt

23 jun 2021, 17:01  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Harley-Davidson kondigt een nieuwe ‘mid-season’ motorintroductie aan: ‘Van Evolutie naar Revolutie’. Deze virtuele lanceringservaring vindt plaats op 13 juli om 17.00 uur. Dit nieuwe model volgt op de komst van de Harley-Davidson Pan America 1250, die met zijn geheel nieuwe Revolution Max-aandrijflijn zowel pers als publiek dolenthousiast wist te maken.

Revolution Max platform

“Na de succesvolle lancering van ons eerste Adventure Touring model, de Pan America, zijn we verheugd om nog een compleet nieuwe motorfiets te presenteren. Het model is gebouwd op het Revolution Max platform in het sportsegment, met ongeëvenaarde Harley-Davidson technologie, prestaties en stijl”, aldus Jochen Zeitz, voorzitter, president en CEO van Harley-Davidson.

Nog dit jaar op de markt

Het introductie-evenement zal een tipje van de sluier oplichten over de specs van het nieuwe model en bevat presentaties van het leiderschapsteam van Harley-Davidson en verschillende productexperts die het model ontwikkelden. Natuurlijk komen ook gepassioneerde rijders aan het woord. Het nieuwe model komt in 2021 naar de Harley-Davidson-dealers.

Het nieuwe model van Harley-Davidson wordt naar verwachting aangedreven door het welbekende Revolution Max-blok van 150 pk van 1.250 cc, bekend van de Pan America. Het wordt naar verwachting een sportieve cruiser. Op de Bronx is het langer wachten.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen