achtergrondafbeelding

Eyecatchers voor BMW R nineT

Option 719 sierdelen nu als accessoires, ook voor achteraf montage

7 mrt 2019, 17:41  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

De BMW R nineT is met zijn klassieke uiterlijk al een blikvanger. Met een serie componenten van gefreesd aluminium verhoog je het kijkgenot.

BMW Motorrad biedt nu gefreesde Option 719 onderdelen aan als originele accessoires voor de BMW R nineT, af-fabriek en voor achteraf montage. Echte eyecatchers zijn de Option 719 kleppendeksels uit één stuk geanodiseerd aluminium. Deze kleppendeksels geven de boxermotor een exclusieve, unieke en stoere uitstraling. Prachtig, kijk maar eens naar het opschrift Option 719. de kwaliteit druipt er van af.

 

 

Option 719 afdekking voorzijde BMW boxerblok

Ook is er een Option 719 afdekking van geanodiseerde aluminium voor de voorkant van de boxermotor. De kenmerkende gefreesde vorm, de gelaserde opschriften Option 719 en het driedimensionaal gefreesde BMW logo benadrukken de exclusiviteit. De afdekking is licht en draagt ook bij aan optimale motorkoeling.

Verstelbare rem- en koppelingshendel

Het Option 719 gamma wordt gecompleteerd door onder meer de geanodiseerde, verstelbare rem- en koppelingshendel, olievul- en tankdoppen, montagebeugels voor de buddyseat en de voetsteunen.

Hommage aan BMW traditie

In de BMW fabriek in Berlijn verwijst de term Option 719 van oudsher naar unieke accessoires en exclusieve, speciale verzoeken van klanten. De BMW Motorrad Option 719 Collection is een hommage aan deze traditie en biedt verfijnde, hoogwaardige lakken, unieke designs en zeer verfijnde accessoires.

Classic, Club Sport en Storm

Je kunt kiezen uit de Classic uitvoering van de gefreesde onderdelen met een puur aluminium oppervlak. De Club Sport uitvoering biedt een samenspel van zwarte en goudkleurige anodisering met een donkere uitstraling. De Storm uitvoering combineert grijstinten. Onderdelen in deze uitvoering zijn vanaf juni 2019 eveneens leverbaar als Originele BMW Motorrad Spezial Accessoire.

Share Tweet Share Share E-Mail