achtergrondafbeelding

Eerste Honda Dream Dealer van Nederland

Showroom waar motoren en accessoires elkaar aanvullen

29 mrt 2024, 16:12  •  Nieuws  •  Door Wim Otten

Bij een Honda AfricaTwin wil je misschien ook de juiste outfit en helm. Of specifieke accessoires voor offroad-gebruik of voor een lange trip. Bij een Honda Dream Dealer vind je alles op een plek bij elkaar.

Deze eerste Honda Dream Dealer vind je bij Moto Rotterdam. In de showroom van deze motorzaak is er een shop-in-shop formule voor vier merken, waarvan Honda er een is. De andere drie shops zijn toebedeeld aan Kawasaki, Ducati en Royal Enfield. In zo’n shop vind je de nieuwste modellen van de merken, accessoires, kleding en merchandise op een plek.

Honda concept volledig nieuw

Honda heeft er echter voor gekozen om bij Moto Rotterdam meteen maar zijn volledig nieuwe concept uit te rollen. Dat van de Honda Dream Dealer. Daar vind je nagenoeg alles van het merk in een omgeving die volledig gewijd is aan het merk Honda. Je stapt in een belevingswereld zoals dat heet, van bijvoorbeeld de Honda Hornet, AfricaTwin, Transalp of Fireblade. Legendarische namen voor een uitgebreid themapodium waar motoren en accessoires elkaar aanvullen in hun eigen persoonlijke wereld.

Moto Rotterdam als Honda Dream Dealer

“Voor Honda is het belangrijk dat we onze klanten kunnen ontvangen in een wereld die hun hart sneller doet kloppen. We zijn dan ook ontzettend blij met het verwelkomen van Moto Rotterdam als eerste Dream Dealer in Nederland” , zegt Jan Stevens Manager Motorcycle Division Benelux van Honda.

Benieuwd? Zet dan koers naar Moto Rotterdam aan de Strickledeweg 112 in Rotterdam.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen