achtergrondafbeelding
Ducati TT-Assen 2019

Ducati laat TT Circuit Assen rood kleuren

Ducati is niet alleen aanwezig tijdens het WK Superbike maar ook tijdens het MotoGP kampioenschap

3 feb 2019, 17:21  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

Net als vorig jaar is Ducati aanwezig tijdens het WK Superbike in Assen. Maar er is meer nieuws! Ook tijdens de TT van Assen zal het circuit dit jaar letterlijk rood kleuren. Met de Ducati Superbike kaart geniet je van extra veel voordeel. Wij laten zien hoe je er eentje kunt bemachtigen.

WK Superbike Assen

Van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april is het weer zover, het mooiste motorsportevenement van het jaar het WK Superbike in Assen. Het officiële Ducati-fabrieksteam zal hier natuurlijk aan de start verschijnen op de nieuwe Panigale V4R. Chaz Davies en Alvaro Bautista gaan voor de podiumplaatsen.

Ducati Superbike kaart

Wil je er zeker van zijn dat je altijd de beste plaatsen hebt zodat je niks van alle actie hoeft te missen. Dan is de Ducati Superbike kaart echt handig. De kaart geeft je drie dagen toegang tot de paddock en alle tribunes en je mag je Ducati gratis stallen op de exclusieve Ducati parking op de paddock. Je motorspullen geef je af bij de garderobe waarna je ook nog eens lekker mag genieten van een gratis kop thee of koffie op het Ducati-terras.

Kaarten kosten 80 euro per persoon en zijn geldig van vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april. Leden van de Desmo Owners Club hebben extra voordeel en betalen 70 euro per kaart. Kinderen tot 15 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten zijn te bestellen via Ducati.com.

MotoGP kampioenschap

Naast het WK Superbike is Ducati in juni ook aanwezig tijdens het MotoGP kampioenschap. De TT World Tribune zal letterlijk rood kleuren als Andrea Dovizioso en Danilo Petrucci in tijdens de 8e ronde van het MotoGP-kampioenschap het Ducati-team naar een podium plaats proberen te rijden.

Ducati MotoGP kaart

Met de Ducati MotoGP kaart krijg je drie dagen toegang tot de TT World Tribune met een vaste plaats. Parkeren doe je op de Ducati parkingachter de TT World Tribune. Ook hier kan weer gebruik gemaakt worden van de garderobe voor de motorkleding en helm. Geniet de hele dag van gratis koffie en thee op het Ducati terras. Bij aanschaf van de MotoGP kaart krijg je een Ducati keycord voor je weekendpas en een Ducati fan-kit.

De Ducati MotoGP kaart kost 165 euro per persoon en is geldig van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni. Desmo Owners Club leden hebben ook hier extra voordeel en betalen 155 euro voor de MotoGP kaart. Er zijn maar 200 kaarten beschikbaar dus wacht niet te lang met inschrijven. Inschrijven voor de MotoGP in Assen kan via Ducati.com.

Share Tweet Share Share E-Mail