achtergrondafbeelding

Deze Suzuki of Kawasaki kun jij winnen

Goedhart MEGA Motormarkt 2019

16 sep 2019, 11:13  •  Nieuws  •  Door Bart Oostvogels

Ongeveer 15.000 bezoekers komen er elk jaar op de Goedhart MEGA Motormarkt af. Niet alleen vanwege de aanbiedingen en de gezelligheid, maar ook vanwege de loterij. Dit loterij staat ook in 2019 op de kalender. Op zaterdag kun je een Suzuki GSX-S750 winnen en op zondag een Kawasaki Ninja ZX6-R. Best toffe prijzen!

Loterij

De 2019-editie van de Goedhart MEGA Motormarkt vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. De loterij is een vast element van de MEGA Motormarkt. Met deze loterij maken bezoekers kan op toffe prijzen, van sportuitlaten en nieuwe helmen tot kleding en communicatieapparatuur.

Twee splinternieuwe motoren

Ook verloot Goedhart Motoren in 2019 twee splinternieuwe motoren: op zaterdag een Suzuki GSX-S750 en op zondag een Kawasaki Ninja ZX6-R. Loten kosten 5 euro en dienen op zaterdag óf zondag te worden ingeleverd bij Goedhart Motoren.

Officiële notaris

Berry Goedhart: “Een officiële notaris verricht de trekking op beide dagen aan het einde van de middag. Bovendien zit er een gratis lot bij ons Goedhart Magazine en krijgen bezoekers bij elke aankoop van meer dan 25 euro tijdens de MEGA Motormarkt een lot cadeau om de winkans te vergroten.”

Hulp

Tijdens de MEGA Motormarkt staan er ook diverse marktkramen opgesteld van bijna alle grote motorkleding- en accessoiremerken, onder meer Akrapovič, Alpine gehoorbescherming, SENA Communicatie, Dunlop banden en helmmerken Arai en Shoei. Joost Goedhart: “In totaal zijn er meer dan 70 specialisten aanwezig om vragen beantwoorden, of het nu om kleding, accessoires of het onderhoud van je motor gaat. Bovendien zijn er extra aanbiedingen op alle banden en kunnen bezoekers gratis hun helm laten controleren door Arai of een veringcheck laten uitvoeren door Hyperpro Suspension.”

Openingstijden

De MEGA Motormarkt 2019 vindt plaats op zaterdag 28 september van 8.30 tot 17.00 uur en zondag 29 september van 12.00 tot 17.00 uur bij Goedhart Motoren aan de Europaweg in Bodegraven.

Share Tweet Share Share E-Mail
Bovag logo
  • Klantbeoordeling 8,2
  • Altijd BOVAG Garantie
  • 10.500 aangesloten BOVAG garages
  • Heldere All-in prijzen