achtergrondafbeelding
Veilige motorkleding

De 5 meest verkochte rugprotectors voor motorrijders

Als motorrijder ben je kwetsbaar, bescherm jezelf daarom extra als je de weg op gaat

27 feb 2019, 17:33  •  Nieuws
Kris Spithout Door Kris Spithout. De motorolie stroomt deze "Greasemonkey" letterlijk door de aderen. Gek van motoren en liefhebber van het zwaardere Amerikaanse werk.

Op de motor ben je erg kwetsbaar, dat is een feit. Daarom is het belangrijk om goede beschermende motorkleding te dragen. Om je rug extra te beschermen is het raadzaam om een rugprotector te dragen tijdens het rijden. Dit zijn de vijf meest verkochte.

#1 Alpinestars Nucleon KR-1

De Alpinestars Nucleon KR-1 is een rugprotector die je onder je motorjas draagt. Deze rugprotector heeft een verstelbare niergordel en is geperforeerd zodat warmte sneller kan worden afgevoerd. De Nucleon KR-1 is zeer licht en soepel waardoor hij comfortabel onder je motorjas gedragen kan worden. Eventueel kun je de rugprotector uitbreiden met een Nucleon KR-C borstprotector of een KR-TB staartbeenprotector.

Prijs: € 159,95

Alpinestars Macna backprotectors

#2 Macna Backprotector

Een lichtgewicht backprotector die voldoet aan de EN 1621-2-norm. Ergonomisch geoptimaliseerd en verkrijgbaar in drie verschillende maten. Door zijn vorm uitstekend geschikt voor onder een combi-pak of overall. Voorzien van Mesh aan de achterkant voor ventilatie en koeling in je motorpak.

Prijs: € 99,95

1 / 3    volgende

Share Tweet Share Share E-Mail