achtergrondafbeelding
BMW Motorrad

BMW heeft indoor ‘GS Adventure Arena’ op MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht van 14 tot 17 februari 2019

8 jan 2019, 11:21  •  Nieuws
Bart Oostvogels Door Bart Oostvogels. Een échte nieuwsjager en liefhebber van auto’s én motoren. Hoe lichter, hoe beter. Rijdt een Suzuki SV650X Café Racer met Café Pack.

BMW Motorrad presenteert op de MOTORbeurs Utrecht van 14 tot 17 februari 2019 niet alleen een overzicht van bijna alle modellen, maar heeft pal naast de stand ook een heuse indoor ‘GS Adventure Arena’. Hier kunnen bezoekers onder meer genieten van de ‘Mini GS Trophy’ én ‘Indoor GS DiscoveRide’.

‘Mini GS Trophy’

Tijdens de ‘Mini GS Trophy’ wordt het uiterste gevraagd van ervaren rijders. Ze moeten alle rijtechnieken uit de kast te halen om de nieuwe BMW R 1250 GS foutloos over een parcours te sturen. Geen eenvoudig parcours, maar een heuse arena met een oppervlakte van maar liefst 740 vierkante meter. De arena kent meerdere lussen met daarin verschillende toestellen waarbij goede balans, gas/koppeling-controle en kijktechniek het verschil gaan maken.

Elke beursdag strijden meerdere rijders in de ‘Mini GS Trophy’ op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW R 1250 GS – voorzien van het nieuwe motorblok met ShiftCam technologie – om de eer en mooie prijzen. Geïnteresseerden dienen zich voor deelname aan de ‘Mini GS Trophy’ vooraf aan te melden via deze link.

‘Indoor GS DiscoveRide’

BMW Motorrad geeft liefhebbers tijdens de MOTORbeurs Utrecht daarnaast de mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Indoor GS DiscoveRide’. Deelnemers volgen onder professionele begeleiding een parcours op de door BMW Motorrad beschikbaar gestelde BMW F 750 GS. Dit parcours is gedeeltelijk gelijk aan dat van de ‘Mini GS Trophy’. Ook voor de ‘Indoor GS DiscoveRide’ dienen geïnteresseerden zich vooraf aan te melden. Dat kan via deze link. Ook voor mensen die zich niet aanmelden is er volop spektakel, want de professionals van BERRT geven in de ‘GS Adventure Arena’ demonstraties.

De 35e editie van de MOTORbeurs Utrecht vindt plaats van 14 tot en met 17 februari in de Jaarbeurs Utrecht. BMW Motorrad is te vinden op stand 7.B085.

Share Tweet Share Share E-Mail