achtergrondafbeelding
Apollo Alpha-H2 tyres 2019

Apollo Alpha-H1: de nieuwe radiale motorband

Geschikt voor lichte motoren met een cilinderinhoud onder 400 cc

23 nov 2018, 9:39  •  Nieuws  •  Door Kris Spithout

De Apollo Alpha-H1 is onlangs geïntroduceerd in de maten 110/70 R17 en 150/60 R17, geschikt voor lichte motoren als de KTM 125, 390 Duke and BMW 310.

Apollo Alpha-H1 motorbanden

De Apollo Alpha-H1 is de eerste radiale motorband met nul graden stalen riemtechnologie. De banden worden in India geproduceerd. Voorlopig zijn de banden alleen voor de Indiase markt beschikbaar. De voorbereidingen om de technologie voor Europa verder te ontwikkelen in volle gang.

“We staan ​​aan het begin van de verdere uitrol van onze motorafdeling wereldwijd”, aldus Alberto Vigano, General Manager Two Wheel Tyres. “We hebben een goed product voor de Indiase markt, maar komen binnenkort onder het merk Vredestein met een interessant product voor de Europese markt. Met dit in het achterhoofd zijn we momenteel bezig met het opzetten van een R & D-afdeling voor motorbanden in Nederland en een testfaciliteit in Italië.”

Unieke samenwerking

De Apollo Alpha-H1 werd tentoongesteld tijdens de EICMA in Milaan in samenwerking met de SST Group, een belangrijke speler in de ontwikkeling van technische oplossingen voor motorbedrijven en distributeur van componenten voor tweewielers. De SST Group werkt momenteel samen met Apollo Tyres aan de integratie van de nieuwste technologische innovaties in GPS-systemen om motorrijders in staat te stellen nieuwe wegen gemakkelijker en veiliger te verkennen.

LEES OOK: Dit is de goedkoopste BMW ooit

Share Tweet Share Share E-Mail